16:15 na penalty.. Rájec byla přehrána a poražena...

27.07.2014 20:42

     V předkole Krajského poháru jsme porazili na domácím hřišti Rájec-Jestřebí na pokutové kopy. Hned v 7. minutě byl vyloučen hostující stopér Klimeš (náš bývalý hráč) a my jsme zahrávali penaltu. Červená byla velmi přísná, penalta byla jasná. Tu ale Pernica neproměnil.. Do této doby a i po ní jsme byli lepším celkem. Měli jsme několik gólových příležitostí, většinou po krásných akcích, které fanoušci vřele odměňovali potleskem. Skóre jsme otočili na naši stranu až po změně stran, gólem Gromského. Rájci se podařilo srovnat před koncem utkání z pokutového kopu (přísného, kterým rozhodčí patrně kompenzoval náš pokutový kop).

     Po remíze 1:1, přišli na řadu penalty... Za Jedovnice už v této době nechytal Toncer, ale Pešička. Po tom, co se vystřídalo u penalt všech 11 hráčů, se načala druhá řada exekutorů. Přes několik infarktů jsme se dočkali zaslouženého vítězství 16:15 na pokutové kopy. Dva hráči na každé straně penaltu neproměnili, takže se rozhodlo až v 18-té sérii...  Musíte sami uznat, že takový výsledek se nevidí často a ten, kdo toto utkání viděl, si odnáší nezapomenutelný zážitek.

     Postoupili jsme z 1.předkola do 2.předkola Krajského poháru a v něm nás hned tuto středu v 17:30 čeká na domácím hřišti mužstvo Boskovic, které postoupilo díky vítězství v Kuřimi 3:1. Těšíme se na další utkání našeho áčka a zveme všechny fanoušky na zápas, který pro nás není typickým utkáním!!!!