Hodnocení sezóny st. žáků + vyjádření

25.06.2015 18:39

V základní skupině tedy blanenské po odstoupení mužstva Adamova jsme odehráli 10 utkání. Z toho jsme 9x vyhráli a 1x remizovali při skóre 90: 11. Získali jsme celkem 28 bodů. Nejlepším střelcem se stal Tomáš Kouřil s 25 brankami. Do nadstavbové části, kdy se už hrálo o vítěze okresního přeboru nám bylo připsáno 16 bodů a skóre 40:8. V nadstavbové části jsme odehráli celkem 8 utkání z toho jsme 6x vyhráli a 2x prohráli při skóre 43: 21 a získali jsme 18 bodů. Celkově jsme získali tedy 34 bodů při skóre 83: 30. Nejlepším střelcem se opět stal Tomáš Kouřil, který nastřílel 11 branek a stal se i nejlepším střelcem celé soutěže. Celkově tedy můžeme říci, že jsme odehráli 18 zápasů z toho jsme 15x vyhráli 1x remizovali a 2x prohráli při celkovém skóre 133: 32 a získali jsme 46 bodů a celkově jsme se umístili na 2. místě. K celkovému vítězství nám chyběli 3 body. Takový je už fotbal. Tohle je jen pouhá statistika, ale důležité je to, že všichni hráči jak k tréninkům, tak k zápasům přistupovali velmi dobře. Za to jim patří velké poděkování a věříme, že v tom nadále budou pokračovat. Snažili jsme se  kluky učit hrát kombinační fotbal bez nějakých nákopů nebo zbytečných odkopů, tak aby všichni hráči byli neustále na míči a rychle kombinovali nebo šli do individuálního zakončení. Tento ročník je velmi fotbalově šikovný,  proto jsme se domluvili s oddílem FK Blansko, že hráči  kteří mohou hrát ještě za st.žáky odejdou na hostování do Blanska, kde si můžou zahrát krajský přebor a především budou hrát na celém hřišti. Všem hráčům přejeme, aby se jim v jejich dalším působení dařilo.

      Trenéři: Buchta, Stupinský

 

Pozn. Hostování v Blansku se týká žáku Rudice, se kterými jsme byli tento ročník spojeni. SK Jedovnice přihlásil do nadcházející sezóny starší žáky ve spojení s Kotvrdovicemi. (-Kunc-)

 

 

Vyjádření

      Fotbalová sezona je za námi, další ročník začne co nevidět. Chtěl bych touto cestou poděkovat výboru, že má zájem, aby v Jedovnicích byla i fotbalová mládež a snaží se jí podporovat. Myslím si, že všichni kteří se starají o mládež odvedli kus dobré práce. Být trenérem mládeže není vůbec jednoduché ba naopak velmi náročné. Také bych poděkoval výboru, že mě nechal dodělat rozdělanou práci u st.žáků. Do nové sezony všem hráčům od přípravky až po A tým,trenérům,funkcionářům a dalším lidem, kteří se starají o fotbal v Jedovnicích přeji, aby se jim dařilo a fotbal jim přinášel jen radost. Já se ve fotbale pohybuji skoro 25 let a zažil jsem zde úspěchy,  neúspěchy, určité krize a mnoho dalších věcích, kteří k fotbalu patří. Dělejte fotbal s láskou a pokorou a on Vám to všechno vrátí. Hráčům A týmu, kteří se po 21 letech vrátili do 1. B třídy přeji, ať ji nehrají jen jeden rok, jako my právě před těmi 21 lety. Pokud budou k zápasům a především k tréninkům přistupovat zodpovědně, tak věřím, že to nebude jen na rok.
      Buchta Jaroslav