Poděkování

28.06.2015 10:56

Jménem výboru SK Jedovnice chci poděkovat všem trenérům, asistentům, vedoucím mužstev a prostě všem, kteří na fotbale nechali část své energie a taky svého volného času. Není jednoduché sehnat lidi, kteří se této práce s chutí ujmnou. Zatím ale naštěstí takové lidi máme (většinou z řad tatínků) a vážíme si jich. Odměnou nám i jim jsou především štastné oči dětí a krásné výsledky napříč všemi kategoriemi.

Gratulujeme našemu áčku, které postoupilo do kraje!! Béčko skončilo na třetím místě. Starší žáci hráli do posledního kola o vítěze okresního přeboru a i mladší žáci se pohybovali v horní polovině tabulky. Obě přípravky hráli lepší střed tabulky a hlavně na nich byl vidět velký pokrok oproti podzimní části. 

Díky našemu postupu do I.B se ročník 2014/2015 dostane na čestné místo do kroniky SK Jedovnice. Pro nás teď, ale začala velká práce. Zatím co kluci brzy začnou letní přípravu, my musíme dát za pomoci obce do pořádku kabiny - především opravit sociální zařízení a opravit kabinu hostí. Na hřišti bylo minulý týden provedeno pískování, síťování a aerifikace. Před novou sezónou musíme postavit zábradlí oddělující hřiště od laveček, aby jsme naplnily přísné regule FS Jmk. Do kabin a do kulturního domu nám jedovnická firma IGN připojila wifi internet, aby jsme mohli zápisy o utkání psát on-line a odesílat je rovnou na FACR.

 

Děkujeme také všem fanoušků, kteří nám vytvořili absoluně největší návštěvnost v Okresním přeboru.

 

Těšíme se na nové výzvy a úspěchy v ročníku 2015/2016

 

Za výbor SK jedovnice

Lukáš Kunc