Víkend na hřišti

03.06.2019 09:32

Am. fotbal

1. červnový víkend byl nabytý fotbalovými akcemi! Naše přípravky, žáci a muži sice hrály venku, ale i tak naše hřiště nezahálelo. Opět jsmev sobotu za krásného počasí hostili zápasy ligy amerického fotbalu v kategorii Flag U13. Tentokráte se zde střetly týmy Sígrs Brno, Alligators Brno, Steelers Ostrava a Turnov Rangers.

 

 

MP

V slunečnou sobotu 1.6. jsme  vyjeli k zápasům do Lipovce v kompletní sestavě, vyjma stabilní brankářky. Obě utkání se nám příliš nevydařila možná díky velkému počtu hráčů se nám nedařilo dostat do potřebného zápasového rytmu (odehráli jsme nejhorší jarní zápasy). Jako jednu z mála pozitivních věcí bych ocenil koncovku zápasu s domácím Lipovcem, kde jsme téměř ztracený zápas nakonec dokázali i přes nepřízeň osudu u bojovat a dotáhout do vítězného konce. Když jsme ještě cca 2 minuty před koncem prohrávali o dvě branky a nakonec jsme v posledních vteřinách utkání dokázali vstřelit vítěznou branku, což bylo pro domácí nadšeně hrající tým, až příliš kruté. Ve druhém zápase se sloučeným týmem Vysočany/Šošůvka jsme i přes pokračující nevýrazný výkon v poklidu zvítězili.

Lipovec - Jedovnice                       6:7   (3:2) branky: Šenkýř 4x, Tajovský, Horák, Tenora

Vysočany/Šošůvka- Jedovnice       0:13  (0:6) branky: Tajovský 5x, Horák 4x, Šenkýř 3x, Mudra

 

SP

V sobotu 1.června se starší přípravka zúčastnila dvojzápasu ve Svitávce

Svitávka - Jedovnice A 8:2(3:1) - Přikryl, Ludl

Letovice - Jedovnice B 12:2(50) - Jankůj 2x

Svitávka - Jedovnice B 13:4(7:3) - Svoboda, Vintr 2x, Kosta Dominik

Letovice - Jedovnice A 16:1(10:0) -Přikryl

 

Dětský den

V neděli 2.6. proběhla na hřišti a blízkém okolí oslava Dne dětí. Celá akce se velmi podařila za účasti více než 150ti dětí. Fotbalisté, skauti, pionýři, sokoli a hasiči přichystali proděti nekolik stanovišť, za které dostávali razítka. Odměnou jim byla spousta dárečků, ale také třeba jízda motorovým člunem po rybníce. Přestávky vyplnil kouzelník a zásah mladých hasičů. Poděkování patří hlavně Jitce Teturové, která oslavu organizovala.