Výsledky mládeže komentář+foto

29.10.2019 17:00

St. žáci

V neděli 27.10.2019 odehráli poslední venkovní utkání starší žáci SKJ.

S favoritem a prozatímním lídrem tabulky sahali st.ž. SKJ po překvapení, když ještě 5 minut do konce zápasu vedli 1:0. Utkání skončilo remízou 1:1.
Gól: Šebela Vít

 

starší přípravku A

V úterý 22.10 jsme odehráli utkání proti Lipovci. Zápas se uskutečnil na hřišti v Lipovci. Zápas byl vyrovnaný a dám se podařilo dát více gólů a zápas vyhrát.

Lipovec-Jedovnice A 3:5(1:3) - Ognarová, Kostka Dominik, Rusňák, Vintr 2x

Ve čtvrtek 24.10 jsme dohrávali odložený zápas s Cetkovicemi. Zápas se odehrál v Jedovnicích na hřišti. Od začátku jsme byli lepším družstvem.

Jedovnice A-Cetkovice 25:1 (15:1) - Fránek, Ognarová 2x, Kostka Dominik 3x, Rusňák 8x, Gröger 2x, Vintr 8x

 

V sobotu 26.10 jsme odehráli poslední kolo okresního přeboru starší přípravky. Soupeřem nám byly Olomučany a Bukovinka. Zápas se uskutečnil na hřišti v Kotvrdovicích.

V obou zápasech jsme byli lepším družstvem, i když v tomto případě jsme tolik gólů nedali.

Jedovnice A-Bukovinka 10:0(2:0) - Fránek 2x, Sedláčková 3x, Kostka Dominik, Potůček, Vintr 3x

Jedovnice A-Olomučany 8:2(1:0) - Fránek, Ognarová, Sedláčková 3x, Vintr 3x

 

st. přípravka B

V úterý 22. 10. jsme předehrávali zápas v Lipovci. Domácí mužstvo bylo v průběhu prvního poločasu lepší v kombinaci i nasazení, což proměnilo v zasloužené poločasové vedení 3:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou vyrovnat. Zvýšili jsme nasazení a zrychlili hru, což nám přineslo několik šancí, které se nám bohužel díky nepřesnému zakončení a dobrému výkon domácího brankáře nepodařilo proměnit. Domácí Lipovec, tak dovedl zápas do vítězného konce 5:3.

 

Lipovec - Jedovnice B 5:3 (3:1) Šenkýř 2x, Brantalík

Ve čtvrtek 24.10. jsme dohrávali na domácím hřišti odložený zápas s Cetkovicemi. V utkání se nám příliš herně nedařilo nejednalo se o nějak pohledný zápas, trápili jsme se v kombinaci i osobních soubojích. I přesto jsme zápas dovedly k poklidnému vítězství 12:2.

Jedovnice B - Cetkovice 12:2 (9:1) Šenkýř 6x, Šebela 3x, Šebelová, Potůček, Brantalík

 

V sobotu 26.10. jsme v rámci posledního hracího kola přivítali na domácím hřišti v Jedovnicích týmy Olomučan a Bukovinky. V prvním zápase jsem předvedli náš nejhorší podzimní výkon. V zápase nám chybělo vše, herně se nám vůbec nedařilo, špatně jsme se pohybovali po hřišti a míč nám spíše překážel. Po první půli jsme ještě vedly 6:2 díky povedeným střelám z dálky. Ve druhém poločase vyvrcholil zmar naší hry čehož hostující mužstvo využilo k srovnání na konečných 6:6. Do druhého utkání proti Bukovince se náš výkon malinko zlepšil. Po celý průběh utkání jsme si udržovali mírnou převah u kter&a acute; nás dovedla k poklidnému vítězství 9:3.

Jedovnice B - Olomučany 6:6 (6:2) Šenkýř 3x, Šebela, Brantalík, Tenora

Jedovnice B - Bukovinka 9:3 (4:1) Šenkýř 5x, Tenora 2x, Horák, Odehnal