Vysvětlení + omluva

27.04.2014 13:11

     Rádi bychom vám vysvětlili důvod, proč nám kontumovali tři jarní zápasy... Po utkání s Lipůvkou funcionáři Lipůvky (jmenovitě pan Mánek) podali žádost o kontumaci tohoto zápasu z důvodu hry Tomáše Blatného, který není zaregistrován ve FAČR. Svaz jejich připomínku odsouhlasil.

     Loni byl Tomáš Blatný hráčem FK Blansko, to za něj na letošní rok nezaplatilo a proto byl z databáze odebrán. V tomto byla naše velká admistrativní chyba, že jsme si to nepohlídali. Není to ale nic divného, ve spoustě klubů to tak "funguje". Je totiž s podivem, že hráč může mít registraci jednoho klubu, za který hraje a na FAČRu být registrovaný v jiném klubu. Příkladem je např. Martin Sehnal , který má hráčskou registraci v Ráječku , ale členskou stále v Jedovnicích.

     Bohužel k takovému hráči je přistupováno jako k hráči "tzv. na černo". Má sice platnou hráčskou registraci našeho klubu, ale neměl platnou členskou registraci FAČR. Upřímně nás mrzí nastalá situace kvůli všem, kteří dělají něco pro  jedovnický fotbal a hlavně kvůli hráčům, kteří měli velmi nadějně rozehranou sezónu.

     V okrese jsme sice jediní, ale v krajské souteži bylo na jaře kontumováno více než 20 zápasů, ale to nemůže být naše omluva. My jsme nastavili pro další sezóny více kontrolních bodů a doufáme, že se nic podobného opakovat nebude. Věříme, že náš mladý tým je silný, tuto situaci zvládne a budeme se v blízké době zase prát o první místo.

Ještě jednou se omlouváme.

                                                                                            výbor SK